BAROMETER

MEDIA

Momenteel komt de Stichting met haar activeiten steeds meer in de media, ook via onze flyers bij instellingen en winkels etc.

In totaal is al voor meer dan de voor het jaar 2019 benodigde stenen gedoneerd. Dat is mogelijk geworden door particuliere giftgevers en donaties van enkele instellingen en de Gemeente Alkmaar.
In 2015 heeft ook het Murmellius Gymnasium (leerlingen, docenten en schoolleiding) in het kader van een project 1300,- euro kunnen ophalen  - binnen de school en op eigen initiatief!

Door al deze giften en initiatieven hebben we al 5 steenleggingen kunnen realiseren. We werken toe naar de 6e steenlegging in juni 2019.

Daags na de eerste steenlegging kwam er een donatie binnen met de volgende mededeling: "soms kom je dingen tegen, daar moet je iets mee doen!" Deze giften maar zeker de reactie geven ons ook moed om door te gaan voor de volgende plaatsing van Herdenkingsstenen.
Alle giftgevers willen we bijzonder bedanken voor hun giften, betrokkenheid en inzet.

 

SPONSORING

Nog voor de oprichting van de stichting waren er enkele privé sponsors uit Alkmaar en Middenmeer waardoor we een voldoende groot startbedrag hadden om de stichting op te richting en zaken als de website te starten. Daarnaast is de gemeente Alkmaar ons vanaf de oprichting zeer ter wille m.b.t. ondersteuning. Zoals elders op de site al vermeld heeft het Alkmaarse Murmellius Gymnasium in 2015 een inzameling gehouden onder leerlingen en docenten waarbij de school de opbrengst heeft verdubbeld. Intussen zijn er meerderen die als bedrijf of persoon hun steun willen tonen middels een gift.

Namens de stichting hartelijke dank voor al deze giften en medewerking.

Onze Stichting heeft besloten de namen van giftgevers niet te publiceren tenzij vanwege bijzondere omstandigheden zoals enkele hierboven genoemde.

Donaties kunnen ook via de DONATIE-button worden gedaan.

WBack To Top