REACTIES NABESTAANDEN

Reacties nabestaanden op de steenlegging van 15 mei 2017

 Nogmaals dank, ook namens mijn broer voor de indrukwekkende dag gisteren en onze complimenten aan de hele organisatie.

Mijn waardering voor de stijlvolle en zorgvuldige derde steenlegging

Het is een heel gedenkwaardige dag geworden, emotioneel, harmonieus, ontroerend, verdrietig en blij.

Wat was het gisteren een heel bijzondere dag, een zo waardige onthulling van de herdenkingsstenen voor slachtoffers uit Alkmaar. Een heel zorgvuldig en goed georganiseerde dag met respect naar iedereen. Het was dan ook voelbaar dat het ieder raakte en verbondenheid gaf bij de onthullingen.

Mijn grote waardering en veel dank voor alles wat allen van de stichting hebben gedaan. Door jullie betrokkenheid en zorgvuldigheid zijn de families van zover gekomen. En zijn huidige bewoners betrokken geraakt.

Woorden schieten tekort om te kunnen uitleggen welk een grote impact deze ceremonie had op de gehele familie. Wij allen waren en zijn (!) zeer geroerd over de integere wijze waarop jullie dit hebben vorm gegeven. Dit is geen gemakkelijke opdracht.

Wat heeft u mij maandag 15 mei een gedenkwaardige dag gegeven. Langs deze weg wil ik u hiervoor nogmaals bedanken voor het initiatief hiertoe en de buitengewoon warme en indrukwekkende sfeer waarin het verleden weer even tot leven kwam. Echt mijn complimenten.

Het was voor mij een hele emotionele gebeurtenis, die ik niet zal vergeten en waar ik met een mooi gevoel op terug kan kijken.

WBack To Top